Lånudbyder

Lån penge online hos Vivus

Lån op til 6.000 kr. hos Vivus

Vivus er en dansk låneudbyder, og som ny kunde har man mulighed for at ansøge om et lån på helt op til 6.000 kr. Denne låneudbyder har siden 2012 lånt penge ud til den private forbruger, og det betyder med andre ord, at der her er tale om en erfaren låneudbyder. Der er i alt mere end 100.000 private kunder hos Vivus, som alle har optaget et lån, og denne låneudbyder har ca. 40 medarbejdere.

Hos Vivus arbejder man hele tiden på, at det at låne penge online skal være en oplevelse, der er mere end blot almindeligt god. Vivus ejes af varemærket 4finance, og det er en international udbyder, der tilbyder både lån og kreditter til alle privatpersoner. Den dag i dag har 4finance afdelinger i mere end 16 lande og sammenlagt mere end 5.000.000 kunder på verdensplan.

Med andre ord kan man være sikker på, at man kommer til en troværdig låneudbyder, når man vælger at ansøge om at optage et lån hos Vivus. Det er desuden værd at bemærke, at denne låneudbyder har meget høj kundetilfredshed blandt de kunder, der allerede har valgt at optage et lån. Der er nemlig tale om, at Vivus har en af de højeste scorer, når det kommer til private kreditvirksomheder i Danmark. Der er derfor ingen grund til ikke at ansøge om et lån hos Vivus.

Hvilke krav er der til låneansøgeren?

Når man hos Vivus ønsker at optage et lån, er der naturligvis en lang række krav og betingelser, som skal opfyldes. Hvis man opfylder disse krav, er der gode muligheder for, at man kan blive bevilliget et lån og få en låneaftale tilsendt, men dog er der ingen garanti. Kravene hos denne låneudbyder er som følger:

  • Man skal være mindst 20 år gammel.
  • Man må ikke være registreret hos RKI eller Debitor Registret – og ej heller hos andre former for skyldnerregistre.
  • Man skal være dansk statsborger, der er bosat i Danmark på en dansk folkeregisteradresse.
  • Man må hverken have navne- eller adressebeskyttelse.
  • Man skal have et NemID, som skal bruges til at underskrive både ansøgning og låneaftale.
  • Man skal have en konto i en bank i Danmark, og man skal også have et dansk telefonnummer, der er i brug.
  • Man skal have en personlig aktiv e-mailadresse.

Ud over ovennævte krav og betingelser vil enhver ansøgning gennemgå en individuel kreditvurdering hos Vivus. Hvis man bliver fundet kreditværdig, vil man være så heldig, at man bliver tilbudt et lån. Man må dog være opmærksom på, at der ingen garanti er for, at dette sker, men det skader aldrig at sende en ansøgning af sted, når blot man lever op til ovenstående.

Hvor mange penge kan man låne?

Som ovenfor nævnt er det for nye kunder hos Vivus muligt at ansøge om at optage et lån på helt op til 6.000 kr. Det er i denne forbindelse også muligt at optage et lån på helt ned til 100 kr., og det betyder, at et lån gennem Vivus er fordelagtigt i rigtig mange henseender og til bredt udvalg af forskellige formål. Hvis man tidligere har optaget et lån hos Vivus, og allerede har betalt dette lån tilbage, kan man tilmed ansøge om et nyt lån på helt op til 12.000 kr. Man skal dog til hver en tid være bevidst om, at selvom man allerede én gang er blevet godkendt til et lån, er det absolut ingen garanti for, at man bliver godkendt til et nyt – men der er ingen grund til ikke at prøve at ansøge igen.

Hvad kan man bruge penge til?

Når man vælger at ansøge om et lån hos Vivus, kan man selv bestemme, hvad det er, man ønsker at bruge pengene på. Med friheden til selv at vælge står hele verden åben, og det er uanset, om man ønsker at bruge pengene på forbrugsgoder, oplevelser, fornøjelser eller uforudsete udgifter. Til denne långiver skal man ikke oplyse, hvad pengene skal bruges på.

Hvor lang en tilbagebetalingstid er der på et lån?

Når man ansøger om et lån hos Vivus, skal dette lån naturligvis betales tilbage. Det er i denne forbindelse værd at være opmærksom på, at når man ansøger om et lån hos Vivus, så optages dette lån som en kredit. Det betyder med andre ord, at man selv er med til at bestemme, hvornår kreditten skal betales tilbage, men at der altid er en minimumsbetaling, der skal indbetales.

Denne minimumbetaling vil udgøre de renter, der er på den kredit, der er optaget. Man kan i denne forbindelse have kreditten hos Vivus, så længe man ønsker det, når blot man betaler de månedlige renter, der skal indbetales. Man kan også til hver en tid vælge at indfri kreditten, hvis det er, det man ønsker. Når man vælger at optage en kredit hos Vivus, er der dermed både stor frihed og selvbestemmelse, når det kommer til selve afbetalingen af kreditten. På hjemmesiden kan man desuden læse mere om de gældende renter og gebyrer, der er på kreditten.