Lånudbyder

Bonuslån udbetaler i weekenden

Bonuslån.dk – Hvornår får man svar på sin låneansøgning?

Når man har udfyldt en ansøgning om lån hos Bonuslån, og denne er blevet sendt af sted, vil man få svar på den med det samme. Det betyder, at man får meget hurtig afklaring omkring, hvorvidt man kan låne penge online eller ej. Hvis Bonuslån vurderer, at man er kreditværdig, vil man blive tilbudt et lån. Det er her værd at være opmærksom på, at det er ganske uforpligtende at ansøge om et lån, og hvis man bliver godkendt til et lån, er man derfor ikke forpligtet til at optage det pågældende lån. Såfremt man vælger at underskrive en eventuel låneaftale, er man også efterfølgende dækket af reglerne om 14 dages fortrydelsesret. I nogle tilfælde vil man hos Bonuslån også kunne opleve, at man kan få tilbudt at låne endnu flere penge end det beløb, man har ansøgt om, og det vil være fordi, man er blevet fundet kreditværdig til at kunne låne et højere beløb. Her er det dog helt op til en selv, om man ønsker at låne dette højere beløb, eller om man blot ønsker at låne det beløb, som man oprindeligt valgte at ansøge om. Såfremt man modtager en kreditaftale, vil den desuden indeholde alle relevante oplysninger om lånet, herunder lånebeløb, løbetid, tilbagebetaling, debitorrenten og ÅOP. Når man har godkendt denne låneaftale, vil man kunne få pengene udbetalt.

bonuslaan

Hvordan tilbagebetaler man et lån?

Hos Bonuslån tilbagebetaler man lånet enten med Dankort, via betalingskort eller med automatisk betaling via PBS. Her er det helt op til en selv at bestemme, hvordan lånet skal tilbagebetales. Det er dog værd at vide, at den billigste måde at aftale på sit lån er ved at tilbage et betalingskort. På denne måde sparer man forskellige former for gebyrer.

Kan man forlænge et eksisterende lån?

På nuværende tidspunkt giver Bonuslån ikke muligheden for, at man kan forlænge et eksisterende lån. Man kan dog altid vælge at ansøge om et nyt lån, hvis man ønsker det.

Hvornår modtager man pengene på sin konto

Når man har oprettet en låneaftale med Bonuslån, og denne er blevet godkendt, vil pengene blive overført til ansøgerens NemKonto. Man kan også få pengene udbetalt i både weekender og på helligdage – også selvom kundeservice holder lukket. Det betyder, at man allerede vil modtage pengene senest 24 timer efter, at man har ansøgt om et lån. Det betyder dermed, at der ikke går lang tid, fra man har ansøgt om et lån, og til man modtager pengene. Det giver rigtig mange fordele, at man ikke skal vente længe på pengene, uanset hvilken situation man står i, og uanset hvad man skal bruge pengene til.

Kan man låne penge igen, når man tidligere har lånt?

Hvis man tidligere har lånt penge hos Bonuslån, og man har tilbagebetalt dette lån, kan man til hver en tid ansøge om et nyt lån. Der er ingen karantænetid, og man har derfor mulighed for at ansøge om et nyt lån, så snart det andet lån er tilbagebetalt. Det står samtidig også en frit for, om man ønsker at ansøge om et højere eller lavere beløb end sidst.

Hvordan får man svar på sine spørgsmål?

Man kan til hver en tid tage kontakt til Bonuslån med de spørgsmål, man ønsker at få besvaret. Der er både chat- og telefontider på alle hverdage mellem 9 og 18 og i weekenderne mellem 9 og 16. Her vil der sidde rådgivere klar til at besvare alle de spørgsmål, man har, og man kan desuden få hjælp til sin låneansøgning, hvis det er det, man har brug for. Herudover kan man også sende en mail, hvis det er denne kommunikationsform, man foretrækker, og også her vil man kunne forvente at modtage et hurtigt svar. Derudover kan man finde svar på de mest almindelige spørgsmål på hjemmesiden, hvor både regler og vilkår også er beskrevet.